Bekende vechter met pensioen na derde opeenvolgende nederlaag! 'Dit was de druppel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bekende vechter met pensioen na derde opeenvolgende nederlaag! 'Dit was de druppel'

Bekende vechter met pensioen na derde opeenvolgende nederlaag! 'Dit was de druppel'

Stevie Ray, een ervaren vechter in zowel de PFL als de UFC, heeft aangekondigd met pensioen te gaan voor de tweede keer in zijn carrière.

Na een opeenvolging van drie nederlagen, waaronder een TKO-verlies tegen Clay Collard tijdens PFL 6, heeft Ray besloten te stoppen met vechten. Zijn record eindigt op 25-13 en zijn carrière strekt zich uit over 13 jaar, waarin hij zowel in de PFL als de UFC heeft gevochten.

Stevie Ray neemt afscheid van vechtsport na verlies tegen Clay Collard

Ray heeft zijn beslissing gedeeld op Instagram en zegt dat het tijd is om zijn kennis en ervaring door te geven. Hij heeft twee overwinningen behaald tegen voormalig UFC-kampioen Anthony Pettis en heeft de finale van het PFL lichtgewicht toernooi bereikt in 2022.

Veteraan Ray, oorspronkelijk uit Schotland, heeft ook een periode van pensionering gehad vanwege knieproblemen na zijn overwinning op Michael Johnson in 2019. Hij keerde echter terug om te vechten voor de PFL voordat hij nu definitief met pensioen gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws