Fitness Influencer maakt fans gek met MMA-outfit foto shoot Nieuws
Nieuws

Fitness Influencer maakt fans gek met MMA-outfit foto shoot

Fitness Influencer maakt fans gek met MMA-outfit foto shoot

Ewa Lubert Fitness-influencer, ging onlangs naar sociale media om een nieuwe foto voor haar fans en volgers online te plaatsen. Verkleed als MMA vechter gingen de fans gissen of de blondine een gevecht verwacht.

De sportieve Poolse Lubert plaatste de afbeelding met het onderschrift: "WELKE FOTO KIES JIJ 1 of 2?” en fans reageren sindsdien enorm op de post. De post op Instagram heeft al heel veel likes en reacties, en het aantal daarvan zal de komende dagen en weken waarschijnlijk alleen maar toenemen.

"Van 1 tot 10 ben je oneindig geweest, want een vrouw zoals jij is en zal altijd uniek en geweldig zijn", reageert een fan. "Mooie vrouw. Je ziet er geweldig uit zo mooi. Schoonheid gepersonifieerd. Wanneer kunnen wij jou in de MMA-kooi zien?'

Of de mooie influencer daadwerkelijk de MMA kooi in zal stappen is niet bekend. Polen heeft een aantal organisaties die gevechten organiseert tussen influencers en andere bekende personen. Een ding is zeker de zal zal wel uitverkocht zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws