Adesanya: 'Ik hoop Pereira binnen 4 gevechten te treffen in de kooi' Nieuws
Nieuws

Adesanya: 'Ik hoop Pereira binnen 4 gevechten te treffen in de kooi'

Adesanya: 'Ik hoop Pereira binnen 4 gevechten te treffen in de kooi'

Kampioen Adesanya, de nummer drie mannelijke vechter van de UFC en eigenaar van drie titelverdedigingen, denkt dat hij in de nabije toekomst met Pereira in de Octagon kan strijden. ,,Ik hoop dat hij het goed doet", zei Adesanya maandag. ,,Na de komende vier gevechten hoop ik te treffen." Pereira versloeg Adesanya in 2016, voordat hij het jaar daarop een meedogenloze knock-out scoorde in hun herkansing.

Adesanya is ervan overtuigd dat een derde gevecht dit keer in MMA heel anders zou verlopen. ,,We zullen ze de knock-out laten zien. Ik heb hem pijn gedaan, maar zoals je ziet, gooi ik alleen stoten omdat ik geïnfiltreerd was door de gedachten van andere mensen," zei Adesanya .

Toen was toen

,,Maar dat was toen ik jonger was. Nu niet meer. Nu is het anders. Dus ja, wat je niet doodt, maakt je sterker.'" Adesanya, die naar verwachting zijn titel zal verdedigen in een herkansing met voormalig kampioen Robert Whittaker begin 2022.

Als vechter wordt Adesanya beschouwd als een van de meer dominante kampioenen in de UFC. Hij verwelkomt een potentiële nieuwe uitdaging in Pereira. ,,We hebben hier twee dagen geleden over gesproken. Ik dacht: 'Ja, we hebben iets nieuws nodig'," zei Adesanya. ,,Vooral nadat ik de divisie compleet heb leeg geslagen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws