Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video) Nieuws
Nieuws

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Adesanya vs. Vettori 2 vond vond afgelopen nacht plaats in de Gila River Arena in Glendale, Arizona. UFC middengewicht kampioen Israel Adesanya en Marvin Vettori streden om UFC goud in een herkansing. In een zinderend gevecht welke voor de volle vijf ronden ging behield Adesanya zin middengewicht titel.

De rivaliteit tussen de Nieuw-Zeelander Adesanya en Italiaan Vettori die voor de tweede keer tegenover elkaar stonden was tot een hoogtepunt gestegen. Vettori die het een aantal keer lukte Adesanya te laten wankelen ko niet genoeg kracht vinden om door te zetten. De Nieuw-Zeelander bewerkte Vettori naar een voorspelbaar einde.

Droom verder

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen. Joe Rogan die na het gevecht staande in de kooi aan Adesanya vroeg wat zijn reactie daarop was kreeg als antwoord; ,,Hij mag het denken, maar he droom gerust verder als hij wakker wordt ben ik de kampioen", aldus een verheugde Adesanya.

Het gevecht werd live uitgezonden op SBS 9 en via kijk.nl. Bekijk hieronder enkele video-hoogtepunten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws