'Moet hij echt niet doen!' 58-Jarige UFC veteraan gaat weer vechten Nieuws
Nieuws

'Moet hij echt niet doen!' 58-Jarige UFC veteraan gaat weer vechten

'Moet hij echt niet doen!' 58-Jarige UFC veteraan gaat weer vechten

Mark Coleman (58) UFC Hall of Famer, keert terug naar de ring en heeft een contract getekend voor een bokswedstrijd tussen bekende persoonlijkheden.

De voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) zwaargewicht kampioen, Coleman, heeft getekend bij Celebirty Boxing voor zijn boksdebuut op 14 oktober 2023, op een nog te bepalen locatie. De organisatie is nog steeds op zoek naar een bekende tegenstander voor Coleman.

Coleman, 58 jaar oud, liet onlangs het idee los om te vechten tegen mede UFC titelhouder Tim Sylvia. Deze heeft echter snel het idee afgewezen, waardoor Coleman nu gaat boksen in een partij bestaande uit drie rondes van twee minuten. Het evenement zal worden uitgezonden op Fite TV.

Mark Coleman (58) UFC Hall of Famer gaat weer vechten

UFC 109 in februari 2010 was de laatste keer dat Coleman (16-10) aan een professionele mixed martial arts (MMA) wedstrijd meedeed tegen Randy Couture. Die avond was het de eerste keer dat twee UFC Hall of Famers het tegen elkaar opnamen. De comeback van Coleman stuit op kritiek na een video waarin hij haast struikelt over zijn eigen benen.

Helaas voor Coleman verloor hij, de laatste carrière overwinning van Coleman kwam een jaar eerder, tegen Stephan Bonnar. Coleman is in de MMA-scène gebleven ondanks dat hij al meer dan een decennium gepensioneerd is. Zo is hij vaak te zien als coach bij MMA-gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws