UFC-ster Stephan Bonnar (45) overleden! 'Onvergetelijk' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Stephan Bonnar (45) overleden! 'Onvergetelijk'

UFC-ster Stephan Bonnar (45) overleden! 'Onvergetelijk'

Stephan Bonnar de voormalige UFC-vechter en Hall Of Famer is op 22 december 2022 overleden. De UFC maakte dit op kerstavond bekend.

Het nieuws van de dood van Stephan Bonnar doopt de vechtsportwereld in diepe rouw. Bonnar wordt gezien als een van de meest invloedrijkste vechter bij de organisatie. Hartproblemen zouden de oorzaak zijn van het overlijden van Bonnar.

"Stephan Bonnar was een van de belangrijkste vechters die ooit in de Octagon hebben gevochten", verklaarde UFC-president Dana White in een persbericht waarin de dood van Bonnar werd aangekondigd. “Zijn gevecht met Forrest Griffin heeft de sport voor altijd veranderd en hij zal nooit worden vergeten. "

Fan lieveling

"De fans hielden van hem, waren verwant aan hem en hij gaf ze altijd het beste van zichzelf. Hij zal gemist worden." Bonnar en Griffin werden in juli 2013 opgenomen in de UFC Hall of Fame voor hun gevecht.

Bonnar was open over de schade die hij tijdens zijn MMA-carrière had aangericht en zei dat zijn beslissing om zijn handschoenen op te hangen werd beïnvloed door de ontdekking van een vergrote cavum septi pellucidi, die in verband is gebracht met de mogelijke toekomstige diagnose van CTE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws