3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug Nieuws
Nieuws

3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug

3 titels, 1 nieuwe kampioen, botbreuken: Kijk UFC 261 terug

UFC 261 bracht afgelopen nacht een aantal verrassende gevechten en uitslagen met zich mee. Drie kampioenen verdedigden hun titels en een nieuwe werd gekroond. Ook was er pech doordat een vechter op brute wijze zijn onder been brak.

Het UFC 261 evenement welke werd gehouden in het the VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida is er een om te onthouden. In het hoofdprogramma welke te zien was op SBS 9 en KIJK.nl was te zien dat kampioen Valentina Shevchenko rivaal Jessica Andrade via TKO in ronde twee versloeg. Inmiddels voormalig kampioen Zhang Weili, moest het afleggen tegen Rose Namajunas en verloor haar strogewicht titel. Kamaru Usman versloeg Jorge Masvidal met een verwoestende knock-out.

Gruwelijke blessure

Ook was er pech, Chris Weidman die tegen Uriah Hall stond brak op brute wijze zijn onderbeen op slechts 17 seconden in de wedstrijd. De gruwelijke blessure veroorzaakte wereldwijd afschuw. Zijn onderstaand het UFC 261 hoofdprogramma terug.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws