Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video) Nieuws
Nieuws

Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video)

Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video)

Het UFC 261-evenement van afgelopen nacht werd bekroond door een weltergewicht titelgevecht herkansing, waarin regerend kampioen Kamaru Usman het opnam tegen Jorge Masvidal. In een kort maar bruut gevecht ging Masvidal knock-out.

Topknokkers Usman en Masvidal ontmoetten elkaar eerder in juli vorig jaar op UFC 251. Masvidal stapte destijds last minute in en verloor van Usman, nu had Masvidal meer voorbereidingstijd en kwam met nog meer zelfvertrouwen de UFC kooi in.

Dikke knock-out

Na een spannende eerste ronde waar het gevecht gelijk opging viel in ronde twee op 1:02 de beslissende knock-out. Usman haalde met een rechtse direct uit welke een verbaasde Masvidal deed vallen. Masvidal die op de automatische piloot reageerde was al 'KO'.

De scheidsrechter stapte in om het gevecht te stoppen toen Usman de boel af wilde maken met een paar ground and pound stoten. Met de winst behoudt Usman de UFC weltergewicht titel. Bekijk hieronder het hele gevecht tussen Usman en Masvidal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws