Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video)

Usman stompt Masvidal knock-out in slooppartij (video)

Het UFC 261-evenement van afgelopen nacht werd bekroond door een weltergewicht titelgevecht herkansing, waarin regerend kampioen Kamaru Usman het opnam tegen Jorge Masvidal. In een kort maar bruut gevecht ging Masvidal knock-out.

Topknokkers Usman en Masvidal ontmoetten elkaar eerder in juli vorig jaar op UFC 251. Masvidal stapte destijds last minute in en verloor van Usman, nu had Masvidal meer voorbereidingstijd en kwam met nog meer zelfvertrouwen de UFC kooi in.

Dikke knock-out

Na een spannende eerste ronde waar het gevecht gelijk opging viel in ronde twee op 1:02 de beslissende knock-out. Usman haalde met een rechtse direct uit welke een verbaasde Masvidal deed vallen. Masvidal die op de automatische piloot reageerde was al ‘KO’.

De scheidsrechter stapte in om het gevecht te stoppen toen Usman de boel af wilde maken met een paar ground and pound stoten. Met de winst behoudt Usman de UFC weltergewicht titel. Bekijk hieronder het hele gevecht tussen Usman en Masvidal.

Bekijk ook

‘Reinier de Ridder is (g)een saaie vechter’: ONE kampioen schreef geschiedenis

Reinier de Ridder schreef vorige maand MMA-geschiedenis met het veroveren van een tweede wereldtitel bij ONE Championship

Massa ontslag: Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator MMA heeft een flinke ontslag ronde gehouden onder haar vechters

UFC’er beschuldigt van vals spel: ‘Ik ben bestolen’

Er zouden teveel acteurs binnen de UFC rondlopen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page