? Wraak: Thug Rose trapt zich naar UFC-titel Nieuws
Nieuws

? Wraak: Thug Rose trapt zich naar UFC-titel

? Wraak: Thug Rose trapt zich naar UFC-titel

Rose Namajunas is opnieuw de UFC-kampioen strogewicht. De Amerikaanse trapte de Chinese Weili Zhang bruut knock-out om de titel te heroveren. Zhang protesteerde maar de winst gaat naar Namajunas.

De hernieuwde kampioen Namajunas schakelde Zhang Weili uit om 1:18 van de eerste ronde in het UFC 261 co-main event zaterdagavond in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida. "Thug" trapte Zhang met een verwoestende Headkick naar het canvas.

Wraak

Namajunas vervolgde haar aanval met een paar stoten op de grond liggende Chinese totdat de scheidsrechter het gevecht stopte. Zhang zei in haar interview na het gevecht dat ze gelooft dat de scheidsrechter het gevecht te snel heeft afgeblazen.

Zhang lijtd haar eerste UFC-nederlaag in haar tweede titelverdediging. Namajunas verloor de titel aan Jessica Andrade in 2019, nadat zij deze won in 2017 door de Poolse Joanna Jedrzejczyk te verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws