20 jaar celstraf! MMA-vechter Trevor Jacob moet boeten voor bizarre actie Nieuws
Nieuws

20 jaar celstraf! MMA-vechter Trevor Jacob moet boeten voor bizarre actie

20 jaar celstraf! MMA-vechter Trevor Jacob moet boeten voor bizarre actie

MMA-vechter en YouTuber Trevor Jacob wordt geconfronteerd met een gevangenisstraf van 20 jaar omdat hij opzettelijk een vliegtuig liet neerstorten voor kliks.

YouTuber Jacob, een voormalig MMA-vechter die ook heeft deelgenomen aan verschillende andere extreme sporten, nam deel aan een geplande vliegtuigcrash voor een YouTube-video. Hij sprong met een parachute uit het vliegtuig en overleefde de crash.

Onderzoek onthulde dat Jacob delen van het wrak had verzameld en op verschillende locaties had achtergelaten om het onderzoek te hinderen. De Federal Aviation Administration concludeerde dat Jacob opzettelijk het leven en eigendommen in gevaar had gebracht.

MMA-vechter en YouTuber Trevor Jacob wacht 20 jaar gevangenisstraf

Zijn vliegbrevet werd ingetrokken en hij heeft schuld bekend aan de aanklacht van "vernietiging en verduistering". Jacob staat nu voor maximaal 20 jaar gevangenisstraf. Ondanks zijn interesse om weer te gaan vechten, zal hij waarschijnlijk geruime tijd achter de tralies doorbrengen.

Jacob vocht in maart 2022 tegen zowel Brandon Gaitor als David Clark in de B2 Fighting Series. Hij verloor beide keren en hield het in geen van beide gevechten langer dan twee en een halve minuut vol. Zelf zegt hij hierover: "Alles aan het zijn van een professionele vechter is echt heel intens en heel moeilijk. En ik heb niets dan het grootste respect voor iedereen die probeert te vechten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws