🎥 Sloopkogel! Serkan Özçağlayan gaat volle bak in Glory titelgevecht 17 juni Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Sloopkogel! Serkan Özçağlayan gaat volle bak in Glory titelgevecht 17 juni

🎥 Sloopkogel! Serkan Özçağlayan gaat volle bak in Glory titelgevecht 17 juni

Serkan Özçağlayan staat op 17 juni tegenover Donovan Wisse in een poging om diens Glory middengewicht titel af te pakken, geen gemakkelijke taak maar de Turks-Nederlandse topvechter ruikt zijn kans.

Als iemand in staat is om de langdurige Glory middengewicht kampioen Wisse een zware tijd in de ring te geven dan is dat Özçağlayan. Als een van de kickboksers van de nieuwe generatie zal deze op 17 juni in Rotterdam, Ahoy de kans krijgen om zijn stempel te drukken op de divisie.

Özçağlayan is vol vertrouwen dat hij de titel zal winnen. "Ik kom om te winnen, deze kans zal ik niet aan mij voorbij laten gaan. Wisse is een topvechter en kampioen, van hem winnen zal mijn legacy verzekeren", zegt Özçağlayan.

Serkan Özçağlayan gaat voor de volle 100% in titelgevecht met Donovan Wisse

Naast Özçağlayan vechten twee teamgenoten van de kickbokser op Collison 5 tegenover elkaar, antonio Plazibat en Tarig Osaro die zullen strijden om de interim zwaargewicht titel en een kans om tegen kampioen rico Verhoeven te vechten.. "Dat is altijd lastig, het zijn beide topvechters, maar Plazibat is een sloopkogel", aldus Özçağlayan.

17 juni zal blijken of Özçağlayan zich de nieuwe kampioen mag noemen van de Glory middengewicht divisie, het zal geen gemakkelijke strijd worden tegen de Surinaamse geweldenaar Wisse, die bekend staat om zijn duurzaamheid in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws