11 Jaar na zijn dood! Legende Ramon Dekkers leeft voort in Kickboksen Nieuws
Nieuws

11 Jaar na zijn dood! Legende Ramon Dekkers leeft voort in Kickboksen

11 Jaar na zijn dood! Legende Ramon Dekkers leeft voort in Kickboksen

Ramon Dekkers, bijgenaamd 'The Diamond', was een iconische figuur in de wereld van het kickboksen. Als achtvoudig Muay Thai- en kickbokswereldkampioen, verwierf hij in de jaren 90 grote bekendheid, vooral in Thailand, waar hij als de meest prominente buitenlandse kickbokser gold.

Dekkers voortdurende invloed

Vandaag is het elf jaar geleden dat Dekkers overleed, maar zijn invloed en herinnering leven voort in de vechtsportgemeenschap. Zijn prestaties en nalatenschap worden wereldwijd nog steeds erkend en gevierd.

"De Diamant is voor altijd"

Dekkers' familie, waaronder zijn broer Nick Hemmers, een bekende topcoach, herdenkt hem met liefdevolle woorden. "Lieve broer, vandaag is het 11 jaar geleden dat je ons hebt verlaten. De ergste dag in ons leven, we missen je allemaal elke dag en koesteren onze mooie herinneringen. Jouw nalatenschap leeft voor altijd voort! Trots om je kleine broertje te zijn en je grootste fan."

Dekker's Legacy

Insiders en fans zijn het er unaniem over eens dat Dekkers, ondanks zijn te vroege overlijden, een blijvende impact heeft op de sport. Zijn nalatenschap blijft een bron van inspiratie en bewondering binnen de kickbokswereld.

15 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws