275.000 Voor kleinste UFC-gevecht ooit: Hasbulla daagt rivaal Rozik uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 275.000 Voor kleinste UFC-gevecht ooit: Hasbulla daagt rivaal Rozik uit

275.000 Voor kleinste UFC-gevecht ooit: Hasbulla daagt rivaal Rozik uit

Hasbulla Magomedov, de volwassene die eruitziet als een 5-jarig kind wil zijn Aarts rivaal Abdurozik een lesje leren en wel in de MMA-kooi bij de UFC. Hasbullah geboren in Majachkala (Rusland), lijdt aan een zeldzame ziekte waardoor hij eruitziet als een vijfjarige, ondanks dat hij 18 is.

Hasbulla heeft achondroplasie, een aandoening die dwerggroei veroorzaakt. De jongeman wordt amper een meter hoog. Nadat hij zijn eigen video’s en afbeeldingen op zijn sociale netwerken heeft gedeeld, is hij een persoonlijkheid in zijn land geworden.

Zijn populariteit steeg enorm toen Khabib Nurmagomedov, een van de grootste mixed martial arts-vechters aller tijden, een diner organiseerde en hem uitnodigde voor het evenement, waarvan verschillende foto’s in de media werden gepubliceerd.

Knokken

Nu daagt hij dus Abdu Rozik is een Tadzjiekse zanger. Rozik, afkomstig uit Tadzjikistan, werd beroemd vanwege zijn unieke talent om Tadzjiekse rapnummers te zingen. Zijn aanwezigheid is vooral te zien op het YouTube-kanaal Avlod media, dat meer dan 350.000 abonnees heeft. Volgens gegevens die online zijn gevonden, is Abdu Rozik momenteel 18 jaar oud.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Хасбулла 🚨НАБОР СПОНСОРОВ🚨 (@hasbula_717)

De twee vechten een vete uit op social media en de video’s zijn miljoenen keren gedeeld. Nu vindt Hasbullah het tijd om bij de UFC aan te kloppen een vraagt de grote baas van de organisatie Dana White om een gevecht. Maar niet voor minder dan 275.000 Amerikaanse dollars gaat het gerbueren als het aan Hasbullah ligt.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page