🎥 UFC-ster Conor McGregor in actie voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman: 'Eindelijk' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Conor McGregor in actie voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman: 'Eindelijk'

🎥 UFC-ster Conor McGregor in actie voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman: 'Eindelijk'

Conor McGregor neemt actie voor de doodzieke ex-Glory kickbokser Robbie Hageman die getroffen is door een hersentumor. Na maandenlange oproepen heeft de Ier het verhaal van Hageman onder de aandacht gebracht.

Robbie Hageman, topkickbokser en voormalig Glory-vechter, is momenteel bezig met het inzamelen van geld voor een levensreddende hersentumorbehandeling in Amerika. Na een aantal oproepen aan McGregor waar Hageman in het verleden mee trainde bleef het stil, dit terwijl de Ier beloofd had de Nederlander ten alle tijden te steunen en helpen.

conor robbie

Tot vandaag, McGregor deelde de actie van Hageman onder zijn 46 miljoen volgers. Ook stuurde McGregor een persoonlijke boodschap aan Hageman via een direct message. "Ik zag het ineens voorbij komen en kreeg een bericht van McGregor", zegt Hageman. "Ik heb het gedeeld, ik zal het in de gaten houden. Ik bid voor je Robbie 🙏", schreef de Ier.

Positief gebaar van Conor McGregor naar Robbie Hageman

Hageman ziet dit als een positief gebaar van McGregor na alle oproepen de afgelopen maanden ook via deze site. "Ik ben er zeker van dat het door mede door Vechtsport Info komt dat hij nu reageert", zegt Hageman. "Jullie hebben hier zoveel aandacht aan gegeven dat het is opgevallen bij Conor", aldus Hageman die zegt blij te zijn met het delen door McGregor. "Dit is het minste wat hij voor mij kan doen."

Of de Ier zelf nog een donatie zal doen is niet duidelijk maar ook zeker niet uitgesloten. Grote kans dat dit gebeurt. McGregor heeft al eerder dit soort acties fiancieel ondersteunt. Inmiddels miljonair geeft hij vaak geld aan goede doelen. Hageman die in Amerika een levensverlengende behandeling ondergaat hoopt op uitstel van zijn ziekte. Er in goede hoop op een genezend medicijn die binnen een aantal jaren op de markt gaat komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws