🎥 UFC-ster Pereira platgeslagen door Rapper Lil Tjay: 'Onverwachte Knock-out' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Pereira platgeslagen door Rapper Lil Tjay: 'Onverwachte Knock-out'

🎥 UFC-ster Pereira platgeslagen door Rapper Lil Tjay: 'Onverwachte Knock-out'

Stel je voor, een UFC-vechter met spierballen zo groot als kokosnoten tegenover een rapper die meer bekend staat om zijn vlotte teksten dan zijn uppercuts. Toch heeft Alex Pereira, de spierbundel in kwestie en tevens lichtzwaargewicht kampioen, zich laten verrassen door Lil Tjay, een rapper die blijkbaar niet alleen goed is met woorden maar ook met zijn vuisten.

Tijdens een vriendelijk potje sparren, bedoeld als een licht tussendoortje voor Pereira's terugkeer in de Octagon, vond hij zichzelf plotseling opkijkend naar het plafond. Dankzij een welgemikte klap van Lil Tjay’s rechter, ging onze UFC-held even uit het licht. Een tikje verward ontwaakte hij, waarschijnlijk denkend dat hij net een nieuwe carrière als vloermodel had gelanceerd.

Lil Tjay blijkt niet zomaar een rijmelaar

Lil Tjay, echte naam Tione Jayden Merritt, klom op de muziekladder met hits als ‘Resume’ en ‘Brothers’. Zijn leven leek even op een actiefilm toen hij in 2022 zeven keer werd beschoten. Maar zoals elke goede hoofdpersoon, keerde hij sterker terug en dropte ‘Beat the Odds’. Wie had gedacht dat hij ook in de ring zulke treffers kon uitdelen?

Alex Pereira bereidt zich nu voor om zijn titel te verdedigen tegen Jamahal Hill op UFC 300. Met beiden een indrukwekkend record van 6-1 onder de UFC-vlag, belooft dit gevecht spannender te worden dan een seizoensfinale van je favoriete serie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws