šŸŽ„ Rico Verhoeven maakt einde aan traditie: 'start weer met klappen uitdelen' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Rico Verhoeven maakt einde aan traditie: 'start weer met klappen uitdelen'

šŸŽ„ Rico Verhoeven maakt einde aan traditie: 'start weer met klappen uitdelen'

Rico Verhoeven verdedigde met succes eerder deze maand zijn Glory wereldtitel tegen Tarik Osaro. Alhoewel het leek of de kampioen niet veel moeite hoefde te doen vergde de wedstrijd toch flink wat energie.

Zoals elke vechter die de ring in gaat is niet alleen het fysieke aspect iets wat veel energie vreet, ook de spanning en het schaken om het gevecht te winnen eist zijn tol. Vooraf wordt er dan ook goed op het gewicht gelet en is zijn er gezonden maaltijden die de vechters naar binnen schuiven.

Bij grote vechtsportorganisaties zoals de UFC zijn er standaard pizza's die in grote getale aan de vechters worden gepresenteerd. In ons land is dat anders en zorgen vechters zoals Rico zelf voor hun welverdiende snack als beloning. Daar waar Rico altijd naar de MacDonalds ging was dit na het gevecht tegen Osaro klaarblijkelijk anders.

Om zijn overwinning te vieren werd er flink gefeest in een club met daarbij geen BigMac of een kip burgen maar heuse pizza's, waar Rico heerlijk van leek te genieten. Na het welverdiende feesten keerde de discipline gelijk weer terug zoals het een topatleet betaamd, dook Rico gelijk de sportschool weer in met zijn trainer Dennis Krauweel.

rico verhoeven

Sinds kort is Rico mede eigenaar van een nieuwe kickoksketen van sportscholen die op een unieke manier de trainingen geven 'The Kickboxing Society'. En in een van de vestigingen liet Rico nog even zien, dat hij na de wedstrijd en een feestje nog genoeg energie over heeft en zo de ring weer zou kunnen stappen.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws