Vooruitblik op Bellator MMA 301: Nederlandse topvechters in actie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vooruitblik op Bellator MMA 301: Nederlandse topvechters in actie

Vooruitblik op Bellator MMA 301: Nederlandse topvechters in actie

Bellator MMA 301 staat voor de deur en biedt een scala aan boeiende gevechten, waaronder een belangrijke wedstrijd voor de Nederlandse vechtsportfanaten.

Denise Kielholtz, een vooraanstaand Nederlandse kickbokser, MMA-expert en voormalige topjudoka, zal ongetwijfeld haar beste beentje voor zetten.

De Terugkeer van Denise Kielholtz

Denise Kielholtz, met een record van 7-5 in MMA en 7-4 in Bellator, staat bekend om haar krachtige kickboksachtergrond. Ze zal het opnemen tegen de ongeslagen Hawaiiaanse Sumiko Inaba, die een indrukwekkend record van 6-0 heeft.

Kielholtz staat bekend om haar agressieve stijl en zal waarschijnlijk proberen het gevecht staande te houden om haar slagkracht te benutten.

Andere Notabele Gevechten

Andere opvallende gevechten omvatten voormalig vrouwen vlieggewichtkampioen Juliana Velasquez tegen Paula Cristina, en het ongeslagen talent Archie Colgan die zijn record op het spel zet tegen Pieter Buist. Ook Keri Melendez, met een ongeslagen record van 5-0, zal haar vaardigheden testen tegen Sabriye Sengul.

Bellator MMA 301 belooft een spannende avond te worden met deze talentvolle vechters. De uitkomsten zullen zeker invloed hebben op de ranglijsten en toekomstige titelkansen. Fans en analytici kijken met grote belangstelling uit naar de prestaties van Kielholtz, wiens ervaring in kickboksen haar een gevaarlijke tegenstander maakt.

Bellator MMA 301 vindt plaats op 17 november 2023 in de Wintrust Arena in Chicago, Illinois, Verenigde Staten​​. Hieronder vindt je alle vechters die deelnemen aan het Bellator 301 evenement.

Main Card Preliminary Card
Yaroslav Amosov (c) vs. Jason Jackson Tyrell Fortune vs. Marcelo Golm
Sergio Pettis (c) vs. Patchy Mix (ic) Denise Kielholtz vs. Sumiko Inaba
Raufeon Stots vs. Danny Sabatello Timur Khizriev vs. Justin Gonzales
A. J. McKee vs. Sidney Outlaw Archie Colgan vs. Pieter Buist
Patricky Pitbull vs. Alexandr Shabliy Keri Taylor-Melendez vs. Sabriye Şengül
Matheus Mattos vs. Richard Palencia
Mike Hamel vs. Tim Wilde
Islam Mamedov vs. Killys Mota
Cody Law vs. Jefferson Pontes
Ramazan Kuramagomedov vs. Randall Wallace
Yves Landu vs. Isao Kobayashi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws