πŸŽ₯ Paniek in de Metro door heftige vechtpartij! 'Jiu-Jitsu straatgevecht' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Paniek in de Metro door heftige vechtpartij! 'Jiu-Jitsu straatgevecht'

πŸŽ₯ Paniek in de Metro door heftige vechtpartij! 'Jiu-Jitsu straatgevecht'

Dit is waarschijnlijk de eerste geregistreerde gebeurtenis in Singapore waarin jiu-jitsu in een straatgevecht is gebruikt toen twee mannen elkaar in de Metro bevochten afgelopen week.

In een trein bij het Orchard MRT station op 11 mei werd een vechtpartij tussen twee mannen, 33 en 35 jaar oud, geregistreerd. De vechtpartij werd vastgelegd op video en gedeeld met Mothership.

Toen de video begon, lag de man in een donkerblauw t-shirt op de grond en had past een jiu-jitsu beengreep toe op de andere man met een lichtblauw t-shirt. De man in het donkerblauw t-shirt sloeg ook meerdere keren tegen het gezicht en hoofd van de andere man die zich niet kon verdedigen.

Man slaat rivaal tegen het hoof in de metro

Twee andere mannen probeerden de vechtpartij te stoppen, maar dat lukte niet. Ze liepen weg. De twee mannen bleven verstrengeld, maar de man in het lichtblauwe t-shirt wist zich te bevrijden. De man in het donkerblauwe t-shirt begon hoge kicks te geven. De man in het lichtblauwe t-shirt zei in het Mandarijn: "Ik ga niet vechten". Volgens getuige Mark Ignatius duurde de vechtpartij ongeveer 2 minuten. De twee personen verlieten de trein en gingen verder vechten.

De politie greep uiteindelijk in en de mannen 33 en 35 jaar oud, werden gearresteerd voor vechten in het opnbaar. Er loopt nog steeds een politieonderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws