🎥 Potje Jiu Jitsu knokken in de metro! Passagiers kijken toe' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Potje Jiu Jitsu knokken in de metro! Passagiers kijken toe'

🎥 Potje Jiu Jitsu knokken in de metro! Passagiers kijken toe'

In Brazilië is Jiu Jitsu een veelvoorkomende krijgskunst die beoefenaars overal lijken te trainen. Zoals twee mannen die elkaar vonden in de metro voor een potje Metro Jiu Jitsu.

De twee mannen Jiu Jitsu potje in een lokale metro in de stad Belo Horizonte. Passagiers waren mee aan het kijken. De twee mannen waren beide zeer gedisciplineerd, met elkaar, worstelend, blokkerend en elkaar onderwerpend met hun Jiu Jitsu technieken.

De twee hadden duidelijk een liefde voor Jiu Jitsu, ze vochten met hart en ziel en leken zich niets aan te trekken van de omstanders. Na een paar minuten van voortdurende strijd, kwam er een einde aan de knokpartij toen de twee mannen elkaar wederzijds een hand gaven.

Passagiers applaudisseerden voor hun prestaties en de twee mannen verlieten het vervoermiddel met een glimlach op hun gezicht. Deze pot Jiu Jitsu in de metro van Brazilië is een goed voorbeeld van de steeds groeiende populariteit van deze vechtsport.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws