🎥 'DIT IS MOORD!' Fatale nekklem kost man (30) het leven in metro Nieuws
Nieuws

🎥 'DIT IS MOORD!' Fatale nekklem kost man (30) het leven in metro

🎥 'DIT IS MOORD!' Fatale nekklem kost man (30) het leven in metro

Een dramatische video toont een metropassagier die het recht in eigen handen nam en een dakloze genaamd Jordan Neely (30) in een nekklem hield waardoor deze overleed.

De beelden zijn schokkend die door de New York Post online werden gezet van het incident welke afgelopen maandag plaatsvond in de metro va Manhattan New York. De dakloze man die geïdentificeerd is door bronnen als Jordan Neely, 30, werd in een nekklem genomen nadat hij kabaal veroorzaakte.

Dakloze man in metro gestikt door nekklem

Freelance journalist Juan Alberto Vazquez die het tafereel vastlegde zegt: "Hij begon op een agressieve manier te schreeuwen", zei Vazquez tegen The Post. "Hij zei dat hij geen eten had, geen drinken, dat hij moe was en dat het hem niet interesseerde als hij naar de gevangenis moest.".

"Hij begon al deze dingen te schreeuwen, deed zijn jas, een zwarte jas die hij had, uit en gooide het op de grond." Een van de aanwezige passagiers nam Neely van achteren in een nekklem met dodelijk gevolg. Reanimatie mocht niet meer helpen. Op social media wordt het incident als moord aangemerkt.

Dit is gewoon moord

"Een dakloze zwarte man Jordan Neely, 30. Schreeuwde dat hij honger had, geen eten had, zijn jas in de trein gooide. De blonde man besloot hem 15 minuten lang te wurgen zonder reden. Eerste hulp Neely kon niet bijbrengen. Er zijn geen aanklachten ingediend. Dit is MOORD", aldus een reactie.

"Niemand van ons die daar waren, dacht dat hij in gevaar was om te sterven", zei Vasquez. "We dachten dat hij flauwviel of geen lucht meer had." Vazquez zei dat hij gemengde gevoelens heeft over de fatale ontmoeting, vooral omdat hij zei dat Neely niemand fysiek had aangevallen in de trein voordat hij werd neergehaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws