Zelfmoord of Takedown? UFC's Petroski KO't zichzelf in bizar gevecht (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zelfmoord of Takedown? UFC's Petroski KO't zichzelf in bizar gevecht (video)

Zelfmoord of Takedown? UFC's Petroski KO't zichzelf in bizar gevecht (video)

Jacob Malkoun, de Australische vechter, heeft zijn eerste overwinning in de UFC sinds 2022 behaald onder vreemde omstandigheden. Hij versloeg Andre Petroski met een technische knock-out (TKO) op zondagmiddag tijdens het UFC-evenement in Atlantic City.

Strakke eerste ronde gevolgd door onverwachte wending

De eerste ronde tussen Malkoun en Petroski was nauw betwist, maar 39 seconden in de tweede ronde nam de strijd een plotselinge wending. Petroski stortte onverklaarbaar neer na een poging tot een takedown, waarna Malkoun volledig gebruik maakte van de situatie met een brute trap tegen het lichaam en een reeks stoten. Dit dwong scheidsrechter Gary Copeland om in te grijpen.

Onbedoelde zelf Knock-out?

Herhalingen lieten later zien dat Petroski zichzelf leek te hebben uitgeschakeld nadat zijn hoofd in botsing kwam met Malkouns heup. Het leek er ook op dat Malkoun een jab op de slaap van Petroski had geplaatst, wat eveneens bijdroeg aan de afwerking van het gevecht.

"Geloof het of niet, dat [botsen met de heup] kan een grote impact genereren," zei UFC legende en commentator Michael Bisping tijdens het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws