'Zaterdag gaat hij neer!' UFC'ers Adesanya en Pereira oog in oog MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Zaterdag gaat hij neer!' UFC'ers Adesanya en Pereira oog in oog

'Zaterdag gaat hij neer!' UFC'ers Adesanya en Pereira oog in oog

Adesanya zal dit weekend zijn UFC-titel in het middengewicht verdedigen tegen Alex Pereira en heeft gezworen zich niet te laten overweldigen door de emotie van zijn rivaliteit. Zoals Conor McGregor deed tegen Khabib Nurmagomedov.

UFC middengewicht kampioen Adesanya zal een van de zwaarste uitdagingen van zijn MMA-carrière aangaan wanneer hij dit weekend tegen de Braziliaanse KO-koning Periera opneemt bij UFC 281. De aanloop naar het evenement is aangrijpend gezien de vurige rivaliteit van het paar die voortkomt uit hun twee kickboks wedstrijd die de Nigeriaan in 2016 en 2017 respectievelijk verloor. Gisteren stonden de twee na lange tijd weer oog in oog.

Horror film

Adesanya zegt niet in de val te zullen trappen waar UFC-ster McGregor nat op ging. ,,Het gevecht tussen Khabib en Conor. Ik had het gevoel dat McGregor de verkeerde strategie gebruikte", zegt Adesanya. Terwijl hij de nederlaag van McGregor in 2018 tegen Nurmagomedov beoordeelde in verband met zijn eigen botsing met Pereira.

Deze keer heeft Adesanya gezworen om van het leven een "horrorfilm" te maken voor zijn rivaal, die nog niet heeft verloren sinds hij drie gevechten geleden zijn UFC-carrière lanceerde.,Ik wil er een horrorfilm van maken", zegt Adesanya. ,,Ik wil de eerste zijn die hij ziet als hij wakker wordt. Ik wil er zeker van zijn dat ik in zijn gezichtsveld sta, zodat hij naar mij kijkt. Zaterdag gaat hij neer."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws