Gevecht in gevaar! Bokskampioen gearresteerd voor mishandeling Nieuws
Nieuws

Gevecht in gevaar! Bokskampioen gearresteerd voor mishandeling

Gevecht in gevaar! Bokskampioen gearresteerd voor mishandeling

Jose Zepeda voormalig bokskampioen die een carrièrerecord van 35-2-2 bezit is gisteren gearresteerd in Los Angeles. Volgens de politie reageerden agenten op een mishandeling in Baldwin Park. Na een onderzoek arresteerden deze Zepeda.

Volgens een woordvoerder van de politie kreeg de 33-jarige uiteindelijk een dagvaarding. De zaak is sindsdien overgedragen aan openbare aanklagers voor beoordeling. Verdere details over de beschuldigingen werden niet onmiddellijk beschikbaar gesteld.

Slecht moment

De arrestatie kon niet op een slechter moment komen voor Zepeda. Hij staat gepland om in minder dan drie weken op 26 november tegen Regis Prograis te vechten in een titelgevecht. Het is onduidelijk of het gevecht in gevaar kan komen door het incident van gisteren.

Zepeda heeft verschillende titels in zijn carrière gehad … meest recentelijk won hij de WBC Silver-titel in het licht weltergewicht in oktober 2020. Hij heeft momenteel een reeks van vijf gewonnen gevechten, waaronder een overwinning op Josue Vargas in zijn laatste wedstrijd op 30 oktober 2021.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws