Welterusten! Brute Faceplant knock-out levert kooivechter winst op MMA Nieuws
MMA Nieuws

Welterusten! Brute Faceplant knock-out levert kooivechter winst op

Welterusten! Brute Faceplant knock-out levert kooivechter winst op

Jorge Masvidal, UFC-ster en promotor was een en al glimlach nadat Malcolm Wellmaker zijn iKON FC 4-event op gemene wijze had afgetrapt. Wellmaker nam het op tegen Langston Sykes in een bantamgewicht gevecht in Savannah, Georgia.

De jonge Wellmaker leverde een brute knock-out in één klap af die Sykes met zijn gezicht naar beneden naar het canvas deed vallen. Het grootste deel van de actie vond staande plaats, waarbij beide vechters scoorden.

Die zat er goed op

Wellmaker vond succes met een paar luide en vervelende trappen in het lichaam van Sykes. Uiteindelijk landde Wellmaker een takedown voordat Sykes weer overeind kwam. Niet lang daarna plantte Wellmaker zijn linkerhand in het gezicht van Sykes. Het gevecht werd officieel gestopt om 3:43 in de openingsronde.

Met de overwinning verbeterde Wellmaker naar 2-0 met een paar finishes als prof na een geweldige 9-1 amateur carrière. Sykes maakte zijn profdebuut na een amateur run van drie gevechten. Masvidal kan terugkijken op een succesvol event.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws