Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos Nieuws
Nieuws

Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos

Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos
Boze reacties: winst Ryan Bader op Fedor Emelianenko respectloos

Tijdens Bellator 214 afgelopen zaterdag moest Emelianenko het afleggen tegen Bader. Echter is de Rus zeer dankbaar naar zijn fans voor hun steun.

Het lukte Bader om Emelianenko binnen 35 seconden in de eerste ronde knock-out te slaan. Een aantal critici op social media noemde het respectloos dat Bader op deze wijze Emelianenko uitschakelde.

Anderen reageerden met dat is nu eenmaal het spel. Emelianenko zelf verliet zonder iets te zeggen de MMA-kooi na afloop van het gevecht, maar plaatste op social media een boodschap aan zijn fans.

Dankwoord

"Na het gevecht voel ik me goed, de wond boven mijn oog is niet diep, gisteren had ik verschillende hechtingen. Ik denk dat het over een paar weken zal genezen. Ik wil iedereen bedanken die me geholpen heeft om me voor te bereiden. Bedankt allemaal voor je steun en je gebeden.”

LEES OOK: Ryan Bader maakt snel einde aan Fedor Emelianenko

Het verlies van de inmiddels 42-jarig Emelianenko roept de vraag op of hij niet moet stoppen. Hij verliet al eens eerder de Bellator organisatie maar kwam weer terug. Of hij binnenkort zijn pensioen zal aankondigen zal moeten blijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws