McGregor trapte knie Poirier kapot! 'Klote gevoel' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

McGregor trapte knie Poirier kapot! 'Klote gevoel' (video)

McGregor trapte knie Poirier kapot! 'Klote gevoel' (video)

Dustin Poirier zegt dat tijdens zijn derde gevecht met Conor McGregor de Iers zo hard trapte dat dit flink pijn deed. Poirier liep met opgeheven hand naar buiten tijdens zijn laatste ontmoeting met McGregor, maar hij voelde daarna duidelijk de effecten van het gevecht.

Tijdens een optreden op de Punchin' In podcast van American Top Team, ging Poirier in detail in op hoe de schoppende uitwisselingen tussen hem en McGregor op UFC 264 vorige maand hun tol eisten van hen beiden. In feite zegt Poirier voor het eerst dat hij kniepijn ervoer vanwege de onorthodoxe aard waarin hij de schoppen van McGregor moest weerstaan.

Het deed pijn

"Ik ben getrapt door veel zware kickers, maar nooit eerder heb ik de vechtweek verlaten en pijn aan mijn eigenlijke bot gehad, zoals mijn knie pijn deed," zei Poirier. "Niet mijn dij of kuit, mijn knie deed pijn. het voelde of hij kapot was"

Volgens Poirier was hij niet in staat om de lage trappen van McGregor op een traditionele manier te controleren, waardoor de trappen van zijn tegenstander de knie van Poirier raakten in plaats van zijn scheenbeen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws