Vergeten kampioen! Jon Jones in gesprek voor UFC comeback in december MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vergeten kampioen! Jon Jones in gesprek voor UFC comeback in december

Vergeten kampioen! Jon Jones in gesprek voor UFC comeback in december

Jon Jones is in gesprek om te vechten in de headliner van UFC 282. De voormalige kampioen zal na lange tijd terugkeren op 10 december in Las Vegas, vertelden bronnen aan MMA-verslaggever Ariel Helwani.

Ex kampioen Jones, die in 2020 aankondigde dat hij overstapte naar zwaargewicht, is naar verluidt geïnteresseerd in het idee. De aanvankelijke hoop van de organisatie was om een ​​gevecht tussen Jones en UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou te plannen.

Maar de contractsituatie van Ngannou en de revalidatie van een knieblessure maken het niet mogelijk. Ngannou zei vorige maand dat hij verwacht begin 2023 terug te keren naar de Octagon na een operatie.

Lange tijd weg

De tweede optie van de UFC voor Jones is blijkbaar Stipe Miocic, die algemeen wordt beschouwd als de beste zwaargewicht in de geschiedenis van de UFC. Als de organisatie een Jones vs Miocic gevecht kan boeken, zou het volgens Helwani de headliner van UFC 282 zijn.

Vorig jaar werd van Jones verwacht dat hij ofwel Miocic ofwel Ngannou zou uitdagen voor de zwaargewicht titel. Maar een financieel geschil tussen Jones en de UFC houdt hem al twee jaar buiten de organisatie. De 35-jarige heeft niet meer gevochten sinds hij Dominick Reyes versloeg via unaniem besluit op UFC 247 in februari 2020.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws