'Vechten in het bloed!' Muhammad Ali's kleinzoon maakt MMA-debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Vechten in het bloed!' Muhammad Ali's kleinzoon maakt MMA-debuut

'Vechten in het bloed!' Muhammad Ali's kleinzoon maakt MMA-debuut

Biaggio Ali Walsh, de kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali, zal vandaag vrijdag 3 juni zijn MMA-debuut maken op het Rumble Under the Rims-event van Fusion Fight League.

Ali Walsh maakt vandaag eerste wandeling naar de MMA-kooi tijdens Rumble Under the Rims van Fusion Fight League. Zijn broer, Nico Ali Walsh, trad al eerder in de voetsporen van zijn grootvader. Nico vecht als een professionele bokser en is ongeslagen gebleven in zijn eerste vijf gevechten als middengewicht. Hij wordt getraind door de trainer van Tyson Fury, Sugarhill Steward.

Biaggio heeft een atletische achtergrond en heeft eerder gevoetbald voordat hij zijn roeping voor MMA vond. De 23-jarige is enthousiast om de overstap te maken en voelt zich positief over zijn nieuwe stap.

Kleinzoon van Muhammad Ali gepland voor MMA-debuut

,,Ik heb er zin in en zal mijn beste beentje voor zetten zegt Biaggio. Mijn opa zou trots zijn te zien dat zijn kleinzoons de vechtsport in zijn gegaan. Het vechten zit in ons bloed." Als kleinzoon van wijlen de grote Muhammad Ali erkent hij de rol van boksen in zijn opvoeding.

,,Door het boksen kwam het besef dat ik als staande vechter beter uit de voeten kan. Dat zegt niet dat ik een tegenstander niet op de grond zou kunnen verslaan. Ik zal laten zien dat ik ook daar goed ben. Ik verwacht dan ook te winnen", aldus Biaggio die uitkijkt naar zijn debuut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws