UPDATE: Trainer Conor McGregor over gevecht met Dustin Poirier MMA Nieuws
MMA Nieuws

UPDATE: Trainer Conor McGregor over gevecht met Dustin Poirier

UPDATE: Trainer Conor McGregor over gevecht met Dustin Poirier
UPDATE: Trainer Conor McGregor over gevecht met Dustin Poirier

De discussie of het geplande tweede gevecht tussen UFC ster Conor McGregor en collega vechter Dustin Poirier wel of niet doorgaat lijkt nog lang niet over.

De coach van Conor McGregor, John Kavanagh mengt zich in de verbale strijd en deed via twitter een update uitgaan. Kavanagh plaatst de tweets nadat de UFC president Dana White verwarring bracht door te zeggen dat het gevecht nog niet in kannen en kruiken was. "Poirier heeft getekend het wachten is op McGregor", zei White gisteren tegen de pers.

Het is begonnen

White beweerd dat McGregor wel al mondeling had ingestemd met het gevecht maar de handtekening ontbreekt nog. "Het is begonnen," postte Kavanagh in zijn eerste Tweet, waarmee hij suggereerde dat McGregor vs Poirier rond is.

Daarna volgde nog een bericht die de langverwachte terugkeer van McGregor naar de UFC kooi bevestigde. "Terugkeer van de mac bevestigd", aldus Kavanagh die hiermee aangeeft dat McGregor weer gaat vechten.

Het laatste gevecht bij de UFC is voor McGregor alweer een tijd geleden. Tijdens UFC 246 in januari dit jaar versloeg de Ier razendsnel binnen 40 seconden Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Niet lang daarna kondigde McGregor voor de zoveelste keer zijn pensioen aan. McGregor vs. Poirier 2 staat gepland voor 23 januari op een nader te bepalen locatie.

White zinspeelde op UFC Fight Island in Abdu Dhabi waar zijn organisatie tijdens de coronapandemie dit jaar naar uitweek om events te kunnen houden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws