Niet zo snel: UFC ontkent dat gevecht McGregor vs. Poirier officieel is MMA Nieuws
MMA Nieuws

Niet zo snel: UFC ontkent dat gevecht McGregor vs. Poirier officieel is

Niet zo snel: UFC ontkent dat gevecht McGregor vs. Poirier officieel is
Niet zo snel: UFC ontkent dat gevecht McGregor vs. Poirier officieel is

UFC President Dana White zegt dat het gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier nog lang niet in kannen en kruiken is. Hij stapt zelf op de rem en zegt tegen ESPN dat er hordes zijn.

Toch verwacht de UFC-president dat het gevecht in januari plaats zal vinden. Poirier heeft al getekend, maar McGregor heeft nog geen krabbel gezet onder het vecht contract. Dat mag volgens White de pret niet drukken aangezien hij al wel mondeling akkoord heeft gegeven.

Heen en weer

McGregor en Poirier begonnen elkaar uit te dagen via social media. Er werd besloten tot een gevecht maar dan buiten de UFC. Het zou zelfs een liefdadigheid ondersteunen namelijk een stichting waar Poirier zich hard voor maakt. McGregor beloofde zelfs 100.000 dollar af te staan aan het goede doel na het gevecht.

White greep in en gaf aan bij beide vechters dat hij het gevecht liever onder de vlag van de UFC zag gebeuren. Toen dat balletje eenmaal rolde klaagde Poirier waar het contract bleef. Inmiddels is dit dus rond. Nu McGregor nog zodat op 23 januari op UFC Fight Island in Abu Dhabi de strijd kan plaatsvinden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws