? UFC’er Paulo Costa stomdronken in topgevecht: ‘Kon niet anders’ MMA Nieuws
MMA Nieuws

? UFC’er Paulo Costa stomdronken in topgevecht: ‘Kon niet anders’

? UFC’er Paulo Costa stomdronken in topgevecht: ‘Kon niet anders’

Paulo Costa deed gisteren een bekentenis. De topvechter die bij de UFC in september vorig een kans op de begeerde titel aan zijn neus voorbij zag gaan. Stond nog onder de invloed van drank tegenover kampioen Israel Adesanya.

Het gevecht werd verloren door Costa die de nacht er voor flink in het glaasje had gekeken. De 29-jarige Braziliaan geeft in een video uitleg over zijn dramatisch verloren droomgevecht tegen de voormalige GLORY kickbokser uit Nieuw Zeeland.

De hele fles dan maar

,,Adesanya had alles om me KO te krijgen", zegt Costa. ,,Ik was dronken, een soort van, toen ik tegen hem vocht. In ieder geval nog flink onder de invloed van de drank die ik had genomen." Costa kon de slaap niet vatten en besloot naar de fles te grijpen. Geen verstandig besluit.

,,Het begon als een onschuldig plan. 1 glas, toen 2. Werkte niet. Halve fles? Ook niet, toen heb ik hem helemaal leeggedronken. opgedronken. Ik voelde me helemaal niet actief. Ook geen spanning, of gezonde wedstrijdspanning. Niets, leeg. Ik had niet eens een besef, van 'oh wow ik vecht nu voor de titel', ofzo."

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/beruchte-ufc-vechter-bevestigd-titelgevecht-met-kamaru-usman/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws