Koekje van eigen deeg! UFC'er Jon Jones flink aangepakt
Home / Nieuws / Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Jon Jones de voormalige UFC-lichtzwaargewicht kampioen lijkt zijn gelijke te hebben gevonden in Olympisch bronzen medaillewinnaar J’den Cox. De worstelaar liet Jones even voelen wat het is om flink tegengewicht te krijgen.

Tijdens een recente reis naar Arizona, waar hij samen met voormalig tweedivisie-UFC-kampioen Henry Cejudo en zijn Fight Ready-team trainde, kreeg Jones de kans om wat tijd op de matten door te brengen met een van de beste worstelaars in de Verenigde Staten.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Een bericht gedeeld door BONY (@jonnybones)

,,Ik had een geweldige ervaring om met Jon Jones te worstelen en te praten”, schreef Cox op Instagram. ,,Je kunt ook niet fout gaan met rondhangen met Henry Cejudo! Het is leuk om in de buurt van legendes te zijn.” Jones reageerde op de post van Cox door dankbaarheid te tonen voor de training. ,,Vandaag was geweldig, dank je,” zei Jones tegen Cox. ,,Je bent een inspiratie man.”

Weg bij sportschool

Olympisch bronzen medaillewinnaar van 2016 en tweevoudig wereldkampioen J’den Cox nam Jones mee op de matten en ze plaatsten allebei video’s van de trainingssessie. De afgelopen weken heeft Jones in meerdere sportscholen getraind.

Jones besloot zijn voormalige huis de Jackson-Wink Academy te verlaten nadat hoofdcoach Mike Winkeljohn hem tijdelijk de toegang tot de faciliteit had ontzegd, na zijn arrestatie op beschuldiging van huiselijk geweld. Jones is sindsdien begonnen met trainen bij diverse sportscholen.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page