Koekje van eigen deeg! UFC'er Jon Jones flink aangepakt Nieuws
Nieuws

Koekje van eigen deeg! UFC'er Jon Jones flink aangepakt

Koekje van eigen deeg! UFC'er Jon Jones flink aangepakt

Tijdens een recente reis naar Arizona, waar hij samen met voormalig tweedivisie-UFC-kampioen Henry Cejudo en zijn Fight Ready-team trainde, kreeg Jones de kans om wat tijd op de matten door te brengen met een van de beste worstelaars in de Verenigde Staten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door BONY (@jonnybones)

,,Ik had een geweldige ervaring om met Jon Jones te worstelen en te praten", schreef Cox op Instagram. ,,Je kunt ook niet fout gaan met rondhangen met Henry Cejudo! Het is leuk om in de buurt van legendes te zijn.” Jones reageerde op de post van Cox door dankbaarheid te tonen voor de training. ,,Vandaag was geweldig, dank je," zei Jones tegen Cox. ,,Je bent een inspiratie man."

Weg bij sportschool

Olympisch bronzen medaillewinnaar van 2016 en tweevoudig wereldkampioen J'den Cox nam Jones mee op de matten en ze plaatsten allebei video's van de trainingssessie. De afgelopen weken heeft Jones in meerdere sportscholen getraind.

Jones besloot zijn voormalige huis de Jackson-Wink Academy te verlaten nadat hoofdcoach Mike Winkeljohn hem tijdelijk de toegang tot de faciliteit had ontzegd, na zijn arrestatie op beschuldiging van huiselijk geweld. Jones is sindsdien begonnen met trainen bij diverse sportscholen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws