Bloedvete: ONE kickbokslegende Grigorian jaagt op revanche tegen superbon deze vrijdag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Bloedvete: ONE kickbokslegende Grigorian jaagt op revanche tegen superbon deze vrijdag

Bloedvete: ONE kickbokslegende Grigorian jaagt op revanche tegen superbon deze vrijdag

Marat Grigorian, één van de meest explosieve kickboksers van zijn generatie, krijgt zijn derde kans op ONE goud. Deze vrijdag staat de Armeense vechter tegenover zijn aartsrivaal Superbon Singha Mawynn in een gevecht om de ONE Interim Featherweight Kickboxing World Title. De stand in hun onderlinge reeks is 1-1, dus dit is het ideale moment voor Grigorian om revanche te nemen.

Knockout in 30 seconden, gevolgd door een nederlaag

Grigorian zorgde in 2018, buiten de ONE organisatie om, voor een enorme schok door Superbon in minder dan 30 seconden knock-out te slaan. Bij hun rematch in 2022, ditmaal voor de onbetwiste ONE Featherweight Kickboxing World Title, domineerde de technische Thaise vechter echter alle vijf ronden.

Grigorian heeft toegegeven dat zijn tweede prestatie tegen Superbon ver onder zijn niveau was. Hij is vastbesloten om dit keer te laten zien wat hij werkelijk in zich heeft zegt de topvechter vandaag in een interview met Vechtsport Info.

Na knock-out overwinning klaar om revanche te nemen

Met een recente knock-out overwinning op Sitthichai "Killer Kid" Sitsongpeenong heeft de 32-jarige Grigorian bewezen dat hij nog steeds tot de top van de divisie behoort. Toch zal hij opnieuw een topprestatie moeten leveren als hij de teleurstelling van zijn vorige ontmoeting met Superbon wil wegpoetsen. De voormalig kampioen is namelijk ook gebrand op succes en wil de titelriem om zijn schouders hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws