'Ik ga je pijn doen!' UFC'er kletst er op los tijdens knokpartij Nieuws
Nieuws

'Ik ga je pijn doen!' UFC'er kletst er op los tijdens knokpartij

'Ik ga je pijn doen!' UFC'er kletst er op los tijdens knokpartij

Sean Strickland scheld zijn trainingspartners verrot tijdens een rondje sparren. Dit weekend vecht hij op UFC Vegas 46 en ging alvast los tijdens een rondje oefenen met collega vechter Dominick Reyes.

Vooruitlopend op zijn gevecht bij UFC Vegas 46 dit weekend, is Strickland flink aan het sparren. Een behoorlijk zware pot tegen voormalig tweevoudig licht-zwaargewicht titeluitdager, Dominick Reyes werd op video vastgelegd. Daaruit blijkt dat Strickland zijn tegenstanders helemaal gek maakt met woorden. Dit beloofd nog wat voor Jack Hermansson die tegenover Strickland in de UFC-kooi zal komen te staan.

Daar gaan we dan

Tijdens de training prijst Strickland zijn maat Reyes de hemel in voordat hij hem zegt te stoppen met lachen. ,,Ik ben hier om je pijn te doen, je bent hier om te spelen". Strickland blokkeert vervolgens een stoot van Reyes voordat hij hem vertelt: ,,Ik probeer je verdomme neer te halen." Kort daarna roept Strickland ,,hier gaan we verdomme."

In oktober 2020 behaalde Strickland een overwinning op Jack Marshman, waarbij hij er herhaaldelijk op deze in praatte; ,,Waarom ga je niet neer, Jack?" Na de bel en in afwachting van de officiële uitslag, vroeg Strickland: ,,Jack, waarom is je hoofd van staal?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws