UFC Titanenstrijd: Volkanovski is klaar om voor opschudding te zorgen tegen Makhachev MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Titanenstrijd: Volkanovski is klaar om voor opschudding te zorgen tegen Makhachev

UFC Titanenstrijd: Volkanovski is klaar om voor opschudding te zorgen tegen Makhachev

Alexander Volkanovski zal op zaterdag 21 oktober 2023 last minute een rematch ingaan tegen Islam Makhachev nadat Charles Oliveira zich moest afmelden van wegen een nare blessure aan zijn ooglid.

UFC kampioen Volkanovski verdient een groot applaus voor het accepteren van een titelgevecht met zo'n korte voorbereiding. Een volledig trainingskamp zou hem meer zelfvertrouwen hebben gegeven, maar Volkanovski is zeer overtuigd van zijn kunnen en kijkt ernaar uit om de wereld volgende week zaterdagavond te verrassen. Het eerste gevecht liet velen twijfelen, waardoor de herkansing de perfecte gelegenheid is om vragen te beantwoorden.

Volkanovski was een paar minuten verwijderd van het worden van een dubbele kampioen; het zal zeer interessant zijn om te zien of hij op 21 oktober een beslissende overwinning kan behalen. De persconferentie en het wegen zullen binnenkort plaatsvinden. Het UFC 294-evenement is nu verrassend veel boeiender geworden. Er is ook een verandering in het co-main event, aangezien Paulo Costa gedwongen werd zich terug te trekken; Kamaru Usman zal tegen Khamzat Chimaev vechten.

Alexander Volkanovski over het krijgen van een herkansing

In een recente YouTube-video legde Alexander Volkanovski uit of hij klaar is voor de herkansing. "Dit is natuurlijk een behoorlijk gekke stap", zei Volkanovski, zoals geciteerd door mmajunkie.usatoday.com. "Er zijn niet veel vechters die dit waarschijnlijk zouden doen, vooral niet in mijn positie, maar ik zeg altijd dat ik dit soort dingen zal doen", zegt Volaknovski.

"Ik ben diegene die het altijd doet, waar en wanneer dan ook, ongeacht het gewicht, wat het ook is. Dit is een kans om dat opnieuw te bewijzen. Zou ik liever een betere voorbereiding hebben? Natuurlijk. Iedereen zou dat willen, je kent me en mijn voorbereiding. Ik wil ervoor zorgen dat alles goed is. Maar ik ben de man voor de klus. Als iemand het kan doen, als iemand dit kan doen met 12 dagen kennisgeving, vanaf de bank zoals ze zouden zeggen, dan ben ik het."

Volkanovski voegde verder toe: "Ik krijg de kans om de wereld in 11 dagen of zoiets te verrassen, dus het is behoorlijk opwindend.Gelukkig train ik altijd. Ben ik met vakantie geweest? Ja. Heb ik hier en daar een paar drankjes gehad? Ja, dat heb ik. Maar dat maakt me misschien wat frisser. Daarom ben ik erg enthousiast. Het is een beetje anders. Ik voel me niet uitgeput",aldus Volkanovski.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws