UFC-ster McGregor zet zichzelf terug op de kaart: 'wil actief blijven' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster McGregor zet zichzelf terug op de kaart: 'wil actief blijven'

UFC-ster McGregor zet zichzelf terug op de kaart: 'wil actief blijven'

Voormalig kampioen in twee UFC-gewichtklassen, Conor McGregor, is weer in vechtmodus en wil de verloren tijd inhalen. Zo wil hij dit jaar nog drie keer vechten.

"The Notorious" staat op 29 juni op UFC 303 tegenover Michael Chandler, na bijna drie jaar afwezigheid te zijn geweest. Een gebroken enkel opgelopen tijdens zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier op UFC 264 en schorsing vanwege het verlaten van de anti-doping testpool zorgden voor de lange pauze van McGregor.

Nu zegt de voormalig dubbelkampioen dat hij graag actief wil blijven. "Ik ben terug en ik ben hongerig naar gevechten", vertelde McGregor aan The MacLife.

Hongerig naar gevechten

"Ik voel me geweldig. 'Upgrade de software, zonder de hardware te beschadigen,' is een oud gezegde van Coach Kavanagh. ... De training verloopt fantastisch en ik ben enthousiast om te beginnen."

McGregor jaagt op zijn eerste overwinning sinds januari 2020, toen hij Donald Cerrone in slechts 40 seconden afmaakte op UFC 246. Daarna verloor hij de rematch en trilogiegevechten tegen Poirier. Als het tegen Chandler in juni goed gaat, wil McGregor nog minstens twee gevechten voor het einde van het jaar aannemen.

Ik wil actief zijn

"Ik doe er dit jaar drie: juni, september, december", zei McGregor. "... We hebben Chandler in juni, dat is duidelijk. September, Sphere, is Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag. Misschien iemand met Mexicaanse roots, misschien wel (Nate) Diaz. Ik denk dat Diaz perfect zou zijn. Ik ken de details niet, maar dat lijkt me wel een geweldig gevecht."

"Ik sta open voor iedereen. Iedereen is welkom, dat is de waarheid. Het maakt me niet echt uit wie het is. Ik ben gewoon - ik ben terug. Ik wil actief zijn, en dat heb ik eerder al gezegd, en als God wil, is dit het moment. Dat voel ik en daar geloof ik in. Wie het ook is. Er zijn er veel die het kunnen zijn. Ze staan allemaal in de rij. Er zijn veel uitdagingen geweest. Dus daar ben ik enthousiast over. Zet ze maar op een rijtje, en ik ga ze neerhalen."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws