'UFC-ster McGregor moet tegen deze man vechten': Oud rivaal stellig MMA Nieuws
MMA Nieuws

'UFC-ster McGregor moet tegen deze man vechten': Oud rivaal stellig

'UFC-ster McGregor moet tegen deze man vechten': Oud rivaal stellig

Conor McGregor nadert zijn terugkeer naar de Octagon en heeft een tegenstander nodig. Hoewel de voormalige kampioen verschillende namen heeft uitgedaagd bij lichtgewicht en weltergewicht, wil Dustin Poirier hem zien tegen de enige naam die de Ier zeker tegenstand zal bieden, Justin Gaethje.

Topvechter McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij een jaar geleden een gebroken been opliep in zijn eerste ronde technische knock-out verlies tegen Poirier bij UFC 264. Hij heeft zijn tijd besteed aan het herstellen en voorbereiden van zijn terugkeer, die eind 2022 of begin 2023 zou kunnen komen.

UFC-president Dana White liet doorschemeren dat McGregor vs. Michael Chandler in de toekomst gepland staat. Maar Gaethje zou ook een optie kunnen zijn. ,,Justin Gaethje vs. Conor McGregor", zei Poirier op de DC & RC Show. ,,De hype, de opbouw iemand gaat slapen.Een frontale botsing, en dat wil ik zien.”

Dat wordt pas een gevecht

McGregor en Gaethje hebben in de loop der jaren flink wat stof opwaaien op sociale media, maar een gevecht is er nog niet van gekomen. De Gaethje toonde eerder interesse in het bestrijden van de Ier, zodat hij hem uit de sport kon slaan.

Gaethje verloor afgelopen mei van Oliveira tijdens UFC 274. De 33-jarige onderging onlangs een neusoperatie en zou tegen het 'einde van het jaar, hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar' weer kunnen gaan, een tijdlijn die samenvalt met wanneer McGregor verwacht terug te keren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws