Conor McGregor vs. Michael Chandler: UFC-vechtbaas ziet het zitten MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor vs. Michael Chandler: UFC-vechtbaas ziet het zitten

Conor McGregor vs. Michael Chandler: UFC-vechtbaas ziet het zitten

Dana White de UFC-president ziet een gevecht tussen Conor McGregor en Michael Chandler gebeuren. 'Het is nu heel logisch' zegt de vechtbaas.

UFC-vechtbaas Dana White heeft al een naam in gedachten voor Conor McGregor's UFC-comeback en het is niet Jorge Masvidal.

Met het gepraat over een mogelijke McGregor vs. Masvidal-wedstrijd die terrein leek te winnen sinds de twee recent ruziede op sociale media, werd White gevraagd naar een gevecht voorafgaand aan UFC 275 van vanavond. White onthulde dat een andere naam momenteel zijn koploper is om te vechten tegen McGregor.

Ik hou er van

,,Ik weet het niet. Ik hou echt van Michael Chandler vs. Conor McGregor na het laatste gevecht van Chandler", zegt White. ,,Er zijn genoeg gevechten om te maken. Ik weet niet of Masvidal vs. McGregor de ware is, maar we zullen zien hoe het landschap eruit ziet als Conor terugkomt."

,,Ik zeg alleen maar, na zijn laatste gevecht staat McGregor op nummer 8, Chandler op nummer 5 het is nu heel logisch", voegde White eraan toe. Chandler, een voormalig drievoudig Bellator-lichtgewichtkampioen, heeft slechts twee van zijn vier partijen gewonnen sinds hij in 2020 bij de UFC tekende.

McGregor is buitenspel gezet sinds hij een gebroken been opliep tijdens zijn verlies in juli 2021 tegen Dustin Poirier, maar zal naar verwachting binnenkort weer in actie komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws