UFC-ster Jorge Masvidal doet onverwachte onthulling! 'Echte Moordenaar' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-ster Jorge Masvidal doet onverwachte onthulling! 'Echte Moordenaar'

UFC-ster Jorge Masvidal doet onverwachte onthulling! 'Echte Moordenaar'

Jorge Masvidal een van de UFC-sterren heeft een onverwachte onthulling gedaan, heeft een vechter buiten de UFC uitgeroepen tot de beste middengewicht ter wereld.

Gedurende zijn hele mixed martial arts-carrière heeft Jorge Masvidal gestreden tegen enkele van de beste vechters ter wereld. Daarnaast heeft hij ook samen met veel absolute moordenaars getraind. Zijn tijd bij American Top Team heeft hem in staat gesteld om met een aantal echte supersterren te trainen.

Dat geldt niet alleen voor weltergewicht, want hij vecht ook met mensen in een hogere en soms zelfs lagere gewichtsklasse. Met UFC 287 in het verschiet, wordt er veel gepraat over wie het beste middengewicht ter wereld is. Sommigen denken dat het Alex Pereira is, en anderen geloven dat Israel Adesanya nog steeds de koning is, ook al is hij geen kampioen.

Bellator ster Johnny Eblen is gewoon een moordenaar

In de ogen van ‘Gamebred’ is Bellators eigen Johnny Eblen echter de man die alleen op de top van de berg staat. “De beste middengewicht op dit moment, zijn naam is Johnny Eblen. Hij is bij Bellator. Deze man kan worstelen, deze man kan slaan, deze man kan trappen, hij is gewoon een beest" zeg Masvidal.

Op 31-jarige leeftijd heeft Johnny Eblen momenteel een ongeslagen record van 13-0 in MMA. Hij is de middengewichtkampioen van Bellator en versloeg de Nederlander Gegard Mousasi om de titel te verdienen. Hij is zeker een intrigerende vechter en hij bewees hoe goed hij is door het kampioenschap te verdedigen tegen Anatoly Tokov. Nu vragen velen zich af of hij uiteindelijk zal proberen de overstap naar UFC te maken en dat Masvidal een promo praatje daarvoor heeft gehouden.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws