Jorge Masvidal: 'Fans willen mij zien vechten om de titel' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jorge Masvidal: 'Fans willen mij zien vechten om de titel'

Jorge Masvidal: 'Fans willen mij zien vechten om de titel'

Jorge Masvidal weet dat de fans hem willen zien vechten voor de titel. De UFC-weltergewicht divisie is een van de meest volle in de hele UFC. Met een nieuwe kampioen aan het roer staan ​​de grootste kanshebbers allemaal in de rij om te wachten op hun kans.

Het lijkt erop dat kampioen Leon Edwards zijn handen vol zal hebben aan een rematch in zijn volgende uitje als hij het volgend jaar opneemt tegen Kamaru Usman. Maar dat weerhoudt de fans er niet van om andere opties te vragen.

Een van de grootste namen in de divisie is Jorge Masvidal. Hij is een voormalige titeluitdager en ondanks een reeks verliezen gelooft hij nog steeds dat hij de meest intrigerende strijd is voor de nieuwe kampioen. “Wie wil me niet zien vechten tegen Leon?" zeg Masvidal.

Hij wacht maar

Masvidal rekent op zijn geschiedenis met Edwards om een ​​gevecht aan te gaan. Masvidal en Edwards waren in 2019 betrokken bij een backstage handgemeen na de overwinning van Masvidal in Londen. "Dus waarom zou je de fans niet geven wat ze willen?" aldus Masvidal.

Het lijkt erop dat Masvidal in de tussentijd misschien nog een gevecht moet aangaan en proberen een overwinning op zijn naam te krijgen. Edwards heeft gezegd dat hij geen haast heeft om hem onder ogen te zien. En dat hij er plezier in zou hebben Masvidal te laten wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws