UFC ster Conor McGregor komt met vechtdatum en onverwachte tegenstander voor rematch MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC ster Conor McGregor komt met vechtdatum en onverwachte tegenstander voor rematch

UFC ster Conor McGregor komt met vechtdatum en onverwachte tegenstander voor rematch

Conor McGregor, de voormalige kampioen in twee gewichtsklassen, laat weer van zich horen. Zijn terugkeer in de octagon blijft een veelbesproken onderwerp, vooral met het oog op UFC 300 die verwacht wordt in april 2024 plaats te vinden.

De Terugkeer van McGregor

Hoewel een definitieve datum voor zijn terugkeer nog onzeker is, heeft McGregor's coach John Kavanagh aangegeven dat het onwaarschijnlijk is dat McGregor voor de zomer weer actief zal zijn. Ondanks de speculaties, aangewakkerd door McGregors hervatting van de dopingtests, blijft zijn comeback een raadsel.

McGregor en UFC 300

McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij zijn been brak tijdens een gevecht tegen Dustin Poirier in juli 2021. Op basis van zijn recente hertest door de USADA zou hij theoretisch gezien vanaf 8 april weer mogen vechten. Via Twitter gaf McGregor aan dat hij verwacht deel te nemen aan UFC 300.

De Tegenstander: Michael Chandler of Dustin Poirier?

Michael Chandler, die heel 2023 heeft gewacht op een gevecht met McGregor, lijkt de voor de hand liggende kandidaat voor McGregors comeback. McGregor gaf geen definitief antwoord over een gevecht met Chandler, maar liet wel blijken dat hij Chandler een 'goede kerel' vindt.

Onafgeronde Zaken met Poirier

Wanneer hem gevraagd werd naar een mogelijk derde gevecht met Poirier, met wie hij een onafgemaakte rivaliteit heeft, was McGregor stellig: hij ziet de strijd als 'niet afgerond'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws