Topvechter Kayla Harrison tekent nieuwe miljoenen deal bij PFL MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter Kayla Harrison tekent nieuwe miljoenen deal bij PFL

Topvechter Kayla Harrison tekent nieuwe miljoenen deal bij PFL

Kayla Harrison blijft bij de PFL. De organisatie maakte vandaag bekend dat Harrison opnieuw getekend heeft bij de PFL voor een meerjarige contractverlenging. De PFL heeft daardoor een bod van Bellator geëvenaard.

Topvechter Harrison tekende oorspronkelijk bij de PFL in 2016 toen het nog bekend stond als de World Series of Fighting. De organisatie behield het recht om elk aanbod te evenaren dat het heeft uitgeoefend om Harrison in de nabije toekomst in haar selectie te houden.

Beste ter wereld

In haar twee seizoenen bij de PFL heeft Harrison een tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar in judo prijzen van $ 1 miljoen gewonnen in 2019 en 2021 (het seizoen 2020 werd geannuleerd vanwege de uitbraak van COVID-19). Ze heeft ook een overwinning behaald bij vedergewicht in haar enige optreden voor Invicta FC.

Hoewel Harrison mogelijk de kans mist om te vechten tegen Bellator vedergewicht kampioen Cris Cyborg of UFC-vedergewicht kampioen Amanda Nunes, besloot zij toch bij PFL te blijven. Met de nieuwe deal zijn ettelijke miljoenen gemoeid. Precieze bedragen zijn niet bekend gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws