BREAKING! PFL MMA Gratis op Nederlandse TV te zien (video) Nieuws
Nieuws

BREAKING! PFL MMA Gratis op Nederlandse TV te zien (video)

BREAKING! PFL MMA Gratis op Nederlandse TV te zien (video)

Eurosport brengt de Fight Nights terug op de Nederlandse zenders. Vanaf vanavond tot en met 30 oktober kun je iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf 23:00 uur het PFL MMA seizoen 2021 kijken!

Vanaf 24 september zie je op vrijdag en zaterdagavond de Professional Fighters League (PFL) op Eurosport 1 en discovery+. Dit is wat je mag verwachten van PFL aldus het bericht op social media inclusief actie volle video. Je kunt dus kijken zonder de Pay Per Views te hoeven betalen.

Topgevechten

De PFL die een hoop bekende voormalig vechters van onder andere de UFC in haar gelederen heeft staat garant voor spectaculaire gevechten. De wedstrijden worden voorzien van commentaar dor Sander Schrik en voormalige MMA-ster Marloes Coenen.

Het is een aanrader om de PFL wedstrijden te bekijken, zo regeert de blijkbaar onverslaanbare Kayla Harrison in de vrouwen divsie. Ook de Belgische Cindy Dandois vecht voor de organisatie die miljoenen uitdeelt aan haar vechters. Maar ex-Glory Kickboxing Chris Camozzi. Kijken dus…...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws