Topvechter Mohamed Amine laat zijn vuisten het werk doen! 'Er gaan koppen rollen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Topvechter Mohamed Amine laat zijn vuisten het werk doen! 'Er gaan koppen rollen'

Topvechter Mohamed Amine laat zijn vuisten het werk doen! 'Er gaan koppen rollen'

Mohamed Amine de Marokkaans-Nederlandse topvechter tekende recentelijk een contract bij PFL de grootste concurrent van de UFC. En op 25 maart staat Amine daar in de kooi.

Voor de diehard vechtfans is Mohamed Amine de Marokkaans-Nederlandse topvechter geen onbekende, voor grote publiek nog wel. Maar daar gaat Amine verandering in brengen, hij zal dan ook tijdens zijn debuut op 25 maart in Newcastle, Engeland gelijk zijn punt willen maken. Amine treft in de PFL kooi Simeon Powell die een record heeft van 7 pro MMA partijen met 0 verliezen.

Mohamed Amine gaat voor de knock-out in PFL debuut

Amine staat ook onder contract bij Glory Kickboxing waarvan de topvechter zegt dankbaar te zijn voor twee organisaties tegelijk te kunnen vechten. "Omdat ik in 2 sporten tegelijk vecht, is hun zegen alles. Kickboksen en MMA. Beste van twee werelden.", aldus Amine. Die zegt dat het eerste hoofdstuk van iets groots is begonnen.

"Het hoofdstuk is begonnen! Laat de hungergames beginnen. Er gaan koppen rollen." Dat Amine bij PFL vecht zal betekenen dat hij een groot podium gaat krijgen. Jake Paul de YouTube sensatie heeft inmiddels ook bij PFL getekend, waardoor de organisatie een versnelling zal maken als het gaat om de vechtfans te bereiken,

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws