Terugkeer UFC ster Israel Adesanya onzeker door onbekend letsel MMA Nieuws
MMA Nieuws

Terugkeer UFC ster Israel Adesanya onzeker door onbekend letsel

Terugkeer UFC ster Israel Adesanya onzeker door onbekend letsel

Israel Adesanya, de voormalige middengewicht kampioen met een record van 24-3 in MMA, heeft recentelijk een update gegeven over zijn terugkeer naar de UFC na een onbekend letsel.

Adesanya, die voor het laatst vocht en verslagen werd door Sean Strickland in september vorig jaar tijdens UFC 293, is momenteel aan het herstellen van een niet nader gespecificeerd letsel. De 34-jarige vechter hoopt eind februari weer volledig te kunnen trainen, maar heeft nog geen specifieke tijdlijn gegeven voor zijn terugkeer in de Octagon.

Adesanya's visie op geheimhouden blessure

In een gesprek met 'Combat TV' sprak Adesanya over zijn 'blessureproblemen'. Hij benadrukte het belang van geheimhouding over blessures in de sport: "Ja, we zijn goed, we zijn goed. Het verschil is dat veel mensen, als ze geblesseerd raken in de sport, graag zeggen 'Ah, ik heb deze blessure en het zal zo lang duren om te herstellen enzovoort.'

'Ik ben van 'Waarom vertel je hen dat?' Een slimme coach die weet dat die blessure bestaat, zal proberen het tegen je te gebruiken. Ik hou er nooit van om de vijand te laten weten wat mijn volgende zet is."

Adesanya's Terugkeer naar training

'The Last Stylebender' sprak ook over zijn terugkeer naar de training: "Wanneer ik terugkom in de sportschool en weer fulltime ga trainen, bevind ik me in een nieuwe ruimte met een nieuwe energie. Waarschijnlijk eind volgende maand, misschien."

"Met de manier waarop ik mijn lichaam genees, denk ik niet dat het zo lang zal duren, maar ja, eind volgende maand denk ik. Ik ga nu aan revalidatie doen... en ja, de zaken gaan vrij goed, ze verlopen vrij goed."

Veel onbeantwoorde vragen

Adesanya sloot af met de woorden: "2024 houdt veel dingen voor mij in. Veel onbeantwoorde vragen voor mezelf die ik dit jaar wil beantwoorden. Ik zweer bij God, ik wil meer zeggen, maar dat doe ik niet, want ik hou het voor mezelf."

"Maar zoals ik al zei, er zijn veranderingen gemaakt, en ik voel die veranderingen en ik denk 'Goed, laten we nu eens zien hoe training en vechten is met deze veranderingen."

De vraag blijft open voor fans en volgers: Wie zou je graag zien als Adesanya's tegenstander bij zijn terugkeer in de Octagon? Deel je gedachten in de commentaarsectie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws