'Shit hot!' UFC-ster McGregor scherp in nieuwe trainingsvideo's MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Shit hot!' UFC-ster McGregor scherp in nieuwe trainingsvideo's

'Shit hot!' UFC-ster McGregor scherp in nieuwe trainingsvideo's

Conor McGregor heeft nieuwe beelden uitgebracht waarin zijn vecht en worstelvaardigheid op hoog niveau wordt getoond. De Ier is bezig met filmopnames voor Roadhouse the remake, maar blijft in de tussentijd trainen.

Net toen het nieuws over Conor McGregor's MMA-carrière schijnbaar stil werd, bracht de voormalige UFC-kampioen in twee divisies wat trainingsbeelden uit waarin zijn vecht en worstelen capaciteiten te zien zijn. Gedurende zijn carrière is McGregor door een aantal fans onterecht bekritiseerd vanwege zijn gebrek aan vaardigheid om te worstelen.

Grond vechten

Hij heeft echter meerdere keren bewezen dat hij goed thuis is in dat aspect van de sport. Hoewel hij in de eerste plaats een staand vechter is, heeft de Ier een submission defensief en vermijdt hij vaak om neergehaald te worden.

In een recente video die op sociale media is gepost, McGregor een deel van zijn training zien waar je kunt zien hoe hij omgaat met top worstelcoach Sergey Pikulskiy. McGregor is in het verleden verweten dat hij bepaalde delen van het mixed martial arts-spel schijnbaar verwaarloosde en alleen tijd besteedde aan het verbeteren van zijn toch al elite-niveau van boksen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws