Gouden kans voor NL-vechter Senna van de Veerdonk! 'Miljoenen verdienen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gouden kans voor NL-vechter Senna van de Veerdonk! 'Miljoenen verdienen'

Gouden kans voor NL-vechter Senna van de Veerdonk! 'Miljoenen verdienen'

Senna van de Veerdonk krijgt een gouden kans als zij op 3 November in Amerika vecht tegen Karolina Sobek tijdens de PFL Challenger Series.

Voormalig judoka Senna van de Veerdonk zal bij de Professional Fighters League de MMA-kooi instappen tegen de ongeslagen Poolse Karolina Sobek. De Nederlandse treedt hiermee in de voetsporen van PFL legende en ex judoka Kayla Harrison. Deze bleef lange tijd ongeslagen.

Dat het deelnemen aan de PFL vedergewicht Challenger series een gouden kans is voor Van de Veerdonk staat buiten kijf. De organisatie staat erom bekend miljoenen prijzengeld uit te delen aan de winnaars van gevechten.

Miljoenen verdienen

In de PFL Challenger Series zal Van de Veerdonk deel uitmaken van een pool met nog zeven debutanten. Die allen een plek hopen te verdienen in de de reguliere competitie van de vechtsport organisatie. Als judoka was Van de Veerdonk succesvol. Ze won zij verschillende medailles en pakte In 2017 brons op de Europa Cup Cadets in Zagreb.

Van de Veerdonk maakte initieel een overstap naar MMA-organisatie ARES maar kwam daar niet in actie. Haar recentste optreden in MMA was in november 2021. Daar versloeg van den Veerdonk op Soko Fighting Championship 2 Awa Sow. Judo wordt gezien als een van de beste achtergronden voor het MMA-vechten. Bekende namen als UFC kampioen en PFL kampioen Harriosn zijn daar het levende bewijs van.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws