Op deze datum vecht Fury tegen Usyk! Promotor geeft duidelijkheid Boks Nieuws
Boks Nieuws

Op deze datum vecht Fury tegen Usyk! Promotor geeft duidelijkheid

Op deze datum vecht Fury tegen Usyk! Promotor geeft duidelijkheid

Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk zullen op 4 maart 2023 tegen elkaar de boksring in gaan. Usyk's promotor Alex Krassyuk zegt dat ze een deadline hebben afgesproken voor het zwaargewicht onbetwiste kampioenschap gevecht met Tyson Fury, mogelijk in het Midden-Oosten.

Krassyuk zegt dat in het slechtste geval het gevecht tussen Fury en Usyk plaatsvindt in het Wembley Stadium in Londen. Het Midden-Oosten is waar de strijd waarschijnlijk zal gebeuren.

Krassyuk hoopt niet dat WBC-kampioen Fury (33-0-1, 24 KO's), Usyk deadlines gaat geven om het contract te ondertekenen. Dat zou een ander voorbeeld zijn van Fury's onhandige benadering van onderhandelingen. Fury's promotor Bob Arum moet hem een muilkorf omdoen om hem stil te houden tijdens de gesprekken.

Datum staat vast

Fury verpestte zijn onderhandelingen met Anthony Joshua, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij het fortuin van een koning verloor, terwijl hij achterbleef met Derek Chisora om te vechten. "Zelfs als Tyson Oekraïens zou spreken, zou er niet veel veranderen. Usyk is taai. Hij heeft veel uitdagingen in zijn leven doorgemaakt", zegt promotor Alex Krassyuk.

“We zijn in onderhandeling met drie landen in het Midden-Oosten en we hebben nog steeds de optie van Groot-Brittannië. In het ergste geval gaat het naar Wembley. In elk ander scenario speelt het zich af in het Midden-Oosten. De deadline die we samen hebben afgesproken is 4 maart”, aldus de Usyk promotor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws