'Schedels breken!' Conor McGregor start slooptraining MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Schedels breken!' Conor McGregor start slooptraining

'Schedels breken!' Conor McGregor start slooptraining

UFC-ster Conor McGregor werkt aan jiu-jitsu-training en onthult dat het zijn doel is om 'alleen maar schedel te breken en darmen te raken'. De 34-jarige UFC-superster heeft niet meer gevochten sinds zijn misselijkmakende beenbreuk in de nederlaag van juli 2021 tegen Dustin Poirier.

Het is een lange weg terug geweest voor de Ier, maar hij bevindt zich momenteel in de laatste fase van zijn herstel. En hij heeft hard getraind terwijl hij zich klaarmaakt om weer te vechten.

Killen

Op Instagram zei hij: “SBG Jiu Jitsu. Het doel is positie en niets anders dan schedels breken en darmen raken. Maar het zal nog een paar maanden duren voordat we de Ier in de UFC-achthoek terugzien. McGregor beweerde vorige maand dat hij van plan is om begin volgend jaar zijn comeback te maken.

Hij zei op Instagram Live: "Ik kom hopelijk snel terug. Ik streef naar begin 2023. Ergens in dat eerste kwartaal." McGregor, 34, is momenteel in de Dominicaanse Republiek om zijn scènes voor Hollywood-remake Road House te filmen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws