Roy Nelson versus Matt Mitrione hoofdgevecht Bellator 194 Grand Prix MMA Nieuws
MMA Nieuws

Roy Nelson versus Matt Mitrione hoofdgevecht Bellator 194 Grand Prix

Roy Nelson versus Matt Mitrione hoofdgevecht Bellator 194 Grand Prix

Publiekslieveling Nelson en de knockout koning Mitrione tegen elkaar in de ring!

De tweede van de vier gevechten in de eerste ronde van de Bellator Heavyweight Grand Prix van 2018 vindt plaats op vrijdag 16 februari in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, tussen, Roy Nelson en Matt Mitrione. Het evenement wordt om 20.00 uur live en gratis op Paramount Network uitgezonden. ET / 8 p.m. CT, terwijl voorlopige actie zal worden gestreamd op Bellator.com en wereldwijd op de mobiele Bellator-app. Aanvullende wedstrijden zullen in de komende weken worden aangekondigd.

Roy Nelson versus Matt Mitrione hoofdgevecht Bellator 194 Grand Prix

Mitrione de voormalige football speler die MMA knockout koning werd

Matt Mitrione is geen onbekende in de strijd om de zwaargewicht titel bij Bellator, na drie knockout overwinningen sinds hij in 2016 bij Bellator ingelijfd werd, waaronder een knockout op Fedor Emelianenko in Bellator NYC afgelopen juni van dit jaar. Microns speelde eerst in de NFL (American Football) waar hij zes seizoenen speelde als lid van de New York Giants en Minnesota Vikings. Mitrione vond uiteindelijk zijn weg naar MMA, waar hij een vechter van hoog niveau werd, en versloeg grote namen als wijlen Kimbo Slice, Derrick Lewis en Gabriel Gonzaga.

Indrukwekkend verleden van Nelson

Roy Nelson maakte eerder dit jaar zijn Bellator debuut met een zwaar bevochten overwinning op Javy Ayala na 19 gevechten bij UFC, waarbij hij onder andere won van Antonio Rodrigo Nogueira, Mirko Cro Cop, Cheick Kongo en "Bigfoot" Silva. Nelson versloeg ook de memorabele en inmiddels overleden Kimbo Slice. Met 19 van zijn 23 overwinningen in de carrière als gevolg van knock-out of submission, lijkt de aloude fan-favoriet een kampioenschap aan zijn indrukwekkende cv toe te willen gaan voegen, of dit lukt hangt af om Mitrione mee wil werken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws